Autosloperij Van der Ven

Autosloperij Van der Ven

Ruim 35 jaar de beste autosloperij van Nederland

Schade autos kopen

Schade auto’s kopen.

Je leest het goed; schade auto’s kopen. Het eerste wat je denkt is natuurlijk dat je aan een autosloperij de schade auto verkoopt. Dat klopt ook, want bij een autosloperij kopen ze jouw schade auto en demonteren de auto en haalt de bruikbare onderdelen er uit. Bij veel autosloperijen kun je dagelijks schadeauto’s kopen.

Maar… laten we de definitie van schade auto eerst bepalen.

Een schadeauto is een auto waarbij een lichte schade is bijvoorbeeld aan één van de spiegels, heeft een paar deuken en de kleding is versleten. De auto heeft een paar technische mankementen maar verder zou die met een paar nieuwe of tweedehands onderdelen weer de weg op kunnen. En daar ligt de nadruk op!

Bij binnenkomst van de auto wordt er eerst gekeken of deze auto demontagewaardig is door een autosloperij. Niet alle auto’s worden per direct naar de brug gebracht om te worden gedemonteerd en te worden gestript. De auto wordt grondig geïnspecteerd als ze vermoeden dat het een lichte schade auto is. De essentiële mankementen worden gerapporteerd waardoor de koper van de schade auto exact weet hoe de schade auto er aan toe is. Het is aan de koper zelf of hij of zij deze auto koopt en gaat opknappen.

De vraag zal vaak worden gesteld; is het de auto waard?

Wij hebben dagelijks te maken met schade auto’s. Wij zijn RDW erkend en aangesloten bij VbV waardoor kopers verzekerd zijn van betrouwbare en eerlijke schade auto’s van alle automerken.

Conclusie: ben je op zoek naar een auto? Ben je handig en heb je geen twee linkerhanden? Dan is een schade auto misschien wel wat voor jou! Wij wensen je veel succes!

Comments are closed.