Autosloperij Van der Ven

Autosloperij Van der Ven

Ruim 35 jaar de beste autosloperij van Nederland

Autosloperij Rotterdam

Autosloperij in Rotterdam
Iedere autosloperij doet min of meer hetzelfde: auto’s slopen. Andere benamingen voor autosloperijen zijn auto demontagebedrijf en autokerkhof. Maar de meest gebruikte term blijft autosloperij.

Een niet meer repareerbare auto komt binnen bij een autosloperij en wordt waar nodig eerst gestript. Alle onderdelen die misschien nog bruikbaar zijn worden verwijderd en op een stapel gestald. Als dit gebeurd is gaat de rest van de auto in een machine. Deze machine zal er voor zorgen dat de auto zo klein mogelijk word en daarna in zo weinig mogelijk kleine stukken word gesneden. Dit is nodig om het makkelijker te maken voor transport.

De samengeperste stukken worden naar een metaalfabriek in de buurt van Rotterdam gestuurd. De fabriek smelt deze stukken en vermengd ze zo nodig met andere metaal stukken om ze vervolgens te verkopen als grondstof.  Zo komt elke sloop auto weer goed terecht. De meeste autosloperijen geven je ook nog een kleine vergoeding. Deze bedragen zijn meestal rond de tientallen euro’s. Dit heeft te maken met de staat van de auto, hoeveel onderdelen gebruikt en of verkocht kunnen worden, hoelang de autosloperij er mee bezig is en ga zo nog maar even door.

Autosloperijen in Rotterdam
Er zijn diverse sloperijen actief in heel Nederland, zo ook in Rotterdam. De meeste sloperijen die al enige tijd actief zijn worden goed en veel. Een onderdeel van de meeste sloperijen is de service dat ze auto’s gratis ophalen. Niet alleen in Rotterdam maar door heel Nederland worden in sommige gevallen auto’s kosteloos opgehaald. Het slopen van de auto gebeurd heel milieubewust.  Een vergoeding zul je zeker krijgen voor de sloop auto.

Comments are closed.