Autosloperij Van der Ven

Autosloperij Van der Ven

Ruim 35 jaar de beste autosloperij van Nederland

Autosloperij Amsterdam

Autosloperij in Amsterdam

Halverwege de vorige eeuw waren er al veel sloperijen actief in Nederland. Door een strengere wetgeving is het aantal sloperijen sterk afgenomen. In het jaar 1995 is het aantal autosloperijen gestabiliseerd. In 2003 zijn er al ruim 800 bedrijven die over een vergunning beschikken. Ook zijn er bij de ARN 264 autosloopbedrijven. Deze bedrijven dragen zorg voor 90% van de afgedankte auto’s in Nederland.

Tegenwoordig hebben heel wat autosloperijen zich gespecialiseerd in recyclen van de auto onderdelen. Niet alleen is dit veel beter voor het milieu, maar het hergebruiken van producten is ook veel milieuvriendelijker dat hergebruik van materialen. Dit geeft de consument de mogelijkheid om een auto stukken goedkoper te laten repareren.

Autosloperijen in Amsterdam
Je hebt autosloperijen in heel Nederland. In elke provincie, dorp of stad zijn wel auto’s die naar de sloop kunnen. Iedere stad heeft vaak wel een autodemontage bedrijf, soms zelfs wel meer dan eeb.

In Amsterdam heb je goede sloperijen. Ze vinden natuurlijk ook in Amsterdam dat er geen sloopauto’s aan de weg mogen staan en zeker niet op de weg mogen rijden. Dit zou het geweldige stadsbeeld verpesten en bovendien zou het levensgevaarlijk zijn. En daar moet wat aan gedaan worden. Dit zien de mensen dan ook als taak van de autosloperijen in de buurt.

Ook is het ophalen bij veel sloperijen vaak geheel kosteloos. Je krijgt direct een RDW-vrijwaring bewijs. Er zullen geen tussenpersonen zijn en alles word direct geregeld, zoals de betaling van het verkoopbedrag. En als al dit nog niet genoeg is krijgt u ook nog eens een aantrekkelijke vergoeding. Tevens hebben wij specialisten in dienst op het gebied van het adviseren over gebruikte en nieuwe auto onderdelen van alle merken. Onze specialisten kunnen u tevens gratis voorzien van in en uitbouw adviezen van motoren, versnellingsbakken en cyclinder koppen. Al onze onderdelen zijn online te bekijken.

Comments are closed.