Autosloperij Van der Ven

Autosloperij Van der Ven

Ruim 35 jaar de beste autosloperij van Nederland

Autosloop

Autosloop: meer dan alleen een sloperij

Wanneer een auto erg beschadigd is en niet meer gerepareerd kan worden, dan is een autosloop de laatste plek. Soms kan een auto nog gemaakt worden met nieuwe of gebruikte auto-onderdelen. Autosloperij Van der Ven is dé autosloop van Nederland als het gaat om nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw auto. Duurzaam demonteren van sloopauto’s is onze specialiteit.

Sloopauto ophalen in heel Nederland

Met een opslaghal van 20.000 vierkante meter is autosloop Van der Ven één van de grootste van Nederland. Wij bieden een hoge opkoopprijs en halen tevens kosteloos uw sloopauto op, zelfs al woont u aan de andere kant van Nederland!

Wij brengen de sloopwagen naar onze autosloop waarna de auto-onderdelen professioneel, nauwkeurig en milieu bewust gestript en gedemonteerd wordt. De materialen die niet meer bruikbaar zijn worden vervolgens gescheiden en hoogwaardig verwerkt om de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s te verminderen.

Nieuwe of gebruikte auto-onderdelen

Autosloop Van der Ven heeft voor elk automerk gebruikte en nieuwe onderdelen van alle bouwjaren op voorraad. Alle auto-onderdelen zijn gefotografeerd en getest door deskundig personeel volgens onze kwaliteitsnorm. Van deuren tot bumpers, van zijspiegels tot volledige motorblokken!

U kiest voor Autosloop Van der Ven omdat:

  • Voor 15:00 besteld is volgende dag geleverd
  • 12 maanden garantie op onderdelen
  • Duurzame demontage van onderdelen
  • Hoogwaardige verwerking van afval

Autosloop    Autosloop auto-onderdelen

Autosloperij Van der Ven is ook te vinden op Facebook!

Facebook Autosloop Van der Ven

Comments are closed.