Autosloperij Van der Ven

Autosloperij Van der Ven

Ruim 35 jaar de beste autosloperij van Nederland

Autodemontage

Autodemontage

Bij Autodemontage Van der Ven zorgen wij al ruim 35 jaar ervoor dat auto’s op een duurzame manier wordt gedemonteerd. De sloopauto wordt naar onze autosloperij gebracht waarna de auto-onderdelen professioneel, nauwkeurig en milieu bewust gestript en gedemonteerd worden. Materialen die niet meer bruikbaar zijn worden vervolgens gescheiden en hoogwaardig verwerkt om de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s te verminderen.

Nieuwe en gebruikte auto-onderdelen

Autodemontage Van der Ven beschikt over een hal van maar liefs 20.000 vierkante meter. In deze hal worden auto’s gedemonteerd, materiaal verwerkt maar slaan wij ook auto-onderdelen op. U bent daarom bij ons aan het juiste adres voor nieuwe of gebruikte auto-onderdelen.

Eenvoudig zoeken naar auto-onderdelen
Autodemontages Van der Ven heeft voor elk automerk gebruikte en nieuwe onderdelen van alle bouwjaren op voorraad. Alle auto-onderdelen zijn gefotografeerd en getest door deskundig personeel volgens onze kwaliteitsnorm. Van deuren tot bumpers, van zijspiegels tot volledige motorblokken! Wij bieden een hoge opkoopprijs en halen tevens kosteloos uw sloopauto op, zelfs al woont u aan de andere kant van Nederland!

De nummer 1 autodemontage van Nederland:

  • Voor 15:00 besteld is volgende dag geleverd
  • 12 maanden garantie op onderdelen
  • Duurzame demontage van onderdelen
  • Hoogwaardige verwerking van afval

Autodemontage    Autodemontage auto-onderdelen

Autosloperij Van der Ven is ook te vinden op Facebook!

Facebook Autodemontage Van der Ven

Comments are closed.